De opblaasbare promo-tent uit een rugzak opvallend gemakkelijk

uitpakken, oppompen, promotietent klaar!

promo-tent-X-GLOO-exposion-distributeur.png

De ideale promotie tenten

Exposion introduceert de X-GLOO promo-tent
Presenteer uzelf opvallend en professioneel op beurzen, evenementen en productpresentaties. Wees onderscheidend bij elk event. Met een opblaasbare X-GlOO promotie tent steelt u de show. 

Eenvoudig en snel zet 1 persoon een indrukwekkende promotent neer. Met een oppervlakte van maar liefst 4 x 4, 5 x 5, 6 x 6 of 8 x 8 meter presenteert u zich met een eye-catcher van formaat.

De Xgloo promotie-tent is winnaar van de RedDot Design Award. De event-tenten laten zich binnen 10 minuten opzetten en zijn van superieure kwaliteit. Door de handzame verpakking in een rugzak past de promotent in de kleinste auto.

De brochure kun je hier downloaden.

Nu nog meer mogelijkheden: vraag de nieuwe X-gloo brochure!


De X-GLOO promo-tent is er in 2 uitvoering en 4 maten.

  • De Xgloo X-act, snel leverbaar in standaard kleuren
  • De Xgloo X-pert, volledig aangepast aan uw wensen qua kleuren en bedrukking
  • vloermaat: 4x4, 5x5, 6x6, 8x8 meter
Xgloo-promotie-tent-verpakking.jpg

Alles over de X-GLOO X-Pert:

Met de X-Pert promotie-tent, kunt u het ontwerp van uw X-Gloo tent samenstellen volgens uw eigen voorkeuren: Naast onze standaard kleuren, kunt u ook kiezen uit alle kleuren uit de Pantone waaier.

Zo kunt u het ontwerp van de verschillende delen van de Matrix en de Elementen zoals zijwanden, luifels, luifel-banners en tunnels aan uw huisstijl kleuren aanpassen.

De vele branding mogelijkheden van de promo-tent zijn het onderscheidende kenmerk van de X-Pert Event tent: dak, tubes, wanden, luifel en luifel-banner kunnen worden geïndividualiseerd met logo's of foto's, met opgenaaide logo applicaties, zeefdruk of digitaal geprint.

De branding opties veranderen uw opblaasbare X-Gloo promo tent in een eye-catcher van formaat. Laat uw creativiteit de vrije loop!


Alles over de X-GLOO X-Act

De snel beschikbaar X-Act-module is beschikbaar in drie maten: 4x4, 5x5 en 6x6 en 6 kleuren:  zwart, wit, blauw, rood, geel of groen

De luifels en wanden zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren en daarnaast ook zilver. Er is ook een wand met klittenband stroken voor de bevestiging van een digitaal bedrukbare Banner.

De grote voordelen van de X-Act Event Tent:

  • flexibiliteit en
  • snelle levering.

Als u mogelijkheden zoekt voor creativiteit in combinatie met een snelle levertijd, kan de X-Act individueel worden aangepast door het kiezen voor de Velcro-en Canopy Banners, of de gehele zijwand in full-colour digital-print.

De X-Act kan worden gecombineerd met alle andere elementen of tenten zoals luifels en verbindings-tunnels.


X-GLOO tunnel 

Meerdere X-Gloo event-tenten kunnen onderling gekoppeld worden met behulp van een aanritsbare tunnel-deel. Dat kan met tenten van dezelfde maten, maar ook met tenten van verschillende maten. 


X-GLOO luifel

U kunt uw X-gloo event-tent ook uitbreiden met één of meerdere luifels. Boven in de luifels van de 5x5 en de 6x6 kunt u een opvallende luifel-banner bevestigen.

promotie-tent-xgloo-luifel.jpg
xgloo-promotent-tunnel-koppeling.jpg

X-GLOO verlichting

Om uw product in het zonnetje te zetten hebben we voor u een handige Led-verlichtings set. Ook als het donker is kunt u de promo-tent laten stralen.


Uw X-GLOO eventtent oppompen

Het oppompen van de X-gloo is eenvoudig met de meegeleverde handpomp. Voor meer comfort leveren we optioneel een elektrische pomp. 1 uitvoering voor in een normaal stopcontact, en 1 voor aan de accu van een auto.

xgloo-promotietent-handpomp-exposion.jpg
xgloo-promotent-pomp-230v-exposion.png
promotent-pomp-auto-Xgloo.jpg

Uw X-GLOO verankeren

Door het aërodynamische ontwerp van onze opblaas tent heeft u weinig last van wind. Als het harder waait kunt u de promotietent verankeren. Om de X-gloo op z'n plaats te zekeren kunt u kiezen uit verschillende sets bestaande uit water-, of zand-ballest, of haringen en grondpennen